Ett kvalitativt byggföretag

God morgon, god morgon. Jag hoppas att alla min läsare har sovit gott och nu ser fram mot den här dagen och att ni också tycker det ska bli både spännande och intressant att få läsa här i bloggen. Jag hade tänkt att börja med att berätta om ett företag som alla som behöver hjälp med någonting inom bygg i Märsta, på Lidingö eller på Södermalm kan anlita för alla slags byggen. Det är ett företag som jag känner mig väldigt nöjd med och därför vill jag dela med mig av det här med er. Företaget heter Drawc Slawomir Bygg & Städ. 

Villan behövde en välbehövlig tillbyggnad eftersom vår familj växer. I december ska vi få barn igen och innan man vet ordet av så är barnen så stora så att de vill ha ett eget rum. Vi trivs jättebra i huset så vi tyckte att det var bättre att få ordnat med en tillbyggnad i stället för att köpa ett större hus och det är alltså till denna tillbyggnad vi har anlitat Drawc Slawomir Bygg & Städ. Vi visste att det här är ett seriöst företag eftersom våra bästa vänner, ett gift par, också har anlitat detta företag och det var på deras rekommendation som även vi tog hjälp av Drawc Slawomir Bygg & Städ. Vi är mycket belåtna med hjälpen och det kvalitativa resultatet och jag tycker därför att det är roligt att nu få berätta om det här företaget så att även ni som behöver hjälp med någonting inom bygg i Märsta med omnejd ska veta om att det här företaget finns och att de kan hjälpa även er.