För hud och kropp

Välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet där jag för det mesta skriver om sådant som jag tycker är intressant eller roligt att dela med mig av! Idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva ett par ord om det här med massage för er i Helsingborg då det är så att jag tycker att massage är någonting som verkligen alla kan dra nytta av och jag vill gärna sprida budskapet om detta.

Anledningen till att jag säger just Helsingborg är nog mest för att jag själv befinner mig där och det är även en rätt så stor grupp av er som nu har frågat mig om vem det är jag går till när jag ska få min massage. Någonting som ni dock kanske inte vet är att jag faktiskt får alla mina behandlingar på samma ställe, så alltså får jag massage, ansiktsbehandling och vaxning på ett och samma ställe, vilket är rätt så skönt faktiskt så att man inte behöver boka in sig på flera olika ställen för olika saker. Jag brukar faktiskt kunna ta det mesta under en vecka och sedan så dröjer det en liten stund tills jag bokar in mig igen, men huvudsaken är att det görs regelbundet för min del. Hur som helst så tycker jag att Angelique hud & kropp, som det här stället heter, är bäst på det som de gör och jag tycker att ifall ni befinner er någonstans i närheten av Helsingborg eller helt enkelt bor i Helsingborg så bör ni absolut och utan tvekan ta och vända er dit!